Agroturystyka w dobie zagrożenia epidemiologicznego

Krzysztof Duda Karolina Adamska-Gąszcz Paulina Winiarska Janusz Smołucha Michał Szanduła
Rok: 2021ISBN: 978-83-7607-322-4

Spis treści

  • Od autorów7
  • Rozdział I Esej o dziedziczeniu i dziedzictwie oraz tradycji i kulturze w turystyce wiejskiej (Krzysztof Duda)11
  • Rozdział II Budowanie własnej marki – elementy skutecznego marketingu (Karolina Adamska-Gąszcz)39
  • Rozdział III Synergia kanałów medialnych w promocji gospodarstw agroturystycznych, w dobie SARS-CoV-2 (Paulina Winiarska)65
  • Rozdział IV Dobre praktyki agroturystyki we Włoszech na wybranych przykładach z regionu Marche (Janusz Smołucha)87
  • Rozdział V Agroturystka i turystyka wiejska w dobie pandemii SARS-CoV-2 (Michał Szanduła, Karolina Adamska-Gąszcz)105
  • Summary131
  • Biogramy133